Bobbiho


Gotland, Gotland

37 år

Senast här 2018-10-17 16:04


Porrlyan

Snuskarkiv
(28 filer, +3 för vänner)

Gangbangs
6 grupper

Skriv meddelande

Skicka snusk (som vän)

Vännerlistan

Bli vän med

Blockera


Senaste besökarna

Maddizz
2018-10-15 19:16
Maddizz
2018-10-15 18:50
KFZ
2018-10-15 08:38
Ichi
2018-10-15 08:35
Ichi
2018-10-15 08:35

Egenskaper och fakta om Bobbiho

Tänder på Piskan i handen
Underbart sexliv
Heterosexuell
Sambo
Söker Ingenting
Inte porrsäker

Presentationstext

Presentaton är alltid lika kul att skriva (som ett mögelätet nageltrång) men som måste göras för att folk tydligen ska få en uppfattning på vem man är?! Ja man brukar säga kärt barn har många namn och hatat har fler men kallas för Bob bland mina nördvänner, Robban av kollegor, Hjärtat av mamma, Robert av pappa... You get the picture?!

37 år har man hunnit med och bli men ändå är man väl 15 i sinnet. Kuken står då han vill och har inga behov av viagra. under 0,1ton dvs 93kg sist på vågen. nästan 190cm över marken och längre än dom flesta. Morsan skyller på brevbäraren för alla andra i släkten är korta!

Älskar tv-spel och kastar gärna bort fler timmar med kontroll i näven än va jag borde vara på gymmet. Försöker iaf minst 2ggr i veckan att vara där men motivationen är alltid bättre att få ha ihjäl saker. Kanske upplever mig som våldsam men det ska rätt mkt till innan min stubin ska brinna av. Film så får det gärna vara nån splatter/zombie apacolypse och har inga problem att somna efter ha sett en bra skräckfilm. Som vissa människor slänger på tvn det första dom gör efter en dag på jobbet eller på morgonen är musik det som går nonstop här hemma (även då jag spelar), Allt från Korn, slipknot, det som spelas på radion till meningslös radiopop, bara det är nått på.

Man skulle väl kunna säga att jag är det mänskliga beviset till att den felande länken existerar för om man tänker på det är jag inte en som gillar att röra på mig, har massa av krämpor och skräp i bagaget. Inte den smartaste så sätt mig på en öde ö och jag kommer garanterat drunkna i sanden.

Försöker inte ta mig in innanför dina trosor (även om mitt tonårssinne säger så) utan har hellre en konversation med dig och får dig att känna: "Vilket pucko, men han är så jävla störd att jag vill fortsätta prata med han"!

Fråga på, luften är fri! Men ställer du mig en fråga ska du också vara beredd att ta svaret med. Hur ärlig det än är! Så nog av mig, skriv om du känner för det, annars skit i det! Puss, kräm och allt det sliskiga som hör till!

Bobbihos hål i väggen

Gloryhålet är tomt

Senaste inloggade

sttoffe 32 år

Mikeila 30 år

Toby_81 36 år

nkpgkille 23 år

icecream 37 år