PsykTroll


Västerbotten, Norsjö

29 år

Online nu!


Porrlyan

Snuskarkiv
(36 filer)

Gangbangs
3 grupper

Skriv meddelande

Skicka snusk

Vännerlistan

Bli vän med

Blockera


Senaste besökarna

Leon87
2017-12-13 10:33
Badpojke
2017-12-13 10:28
vr6_mannen
2017-12-13 07:30
ante302
2017-12-13 07:18
mr_h
2017-12-13 02:13

Egenskaper och fakta om PsykTroll

Tänder på Piskan i handen
Vilt sexliv
Heterosexuell
Paxad
Söker Allt möjligt
Porrsäker!

Presentationstext

Återkommande medlem - som hade konto här way-back-in-the-days!

Namn -
Kärt barn har många namn (vill inte ha fler) men tilltalas vanligen Babe, Anna eller Mamma
Bor -
Norrut, och trivs med fiske, natur och plocka sånt som naturen erbjuder.
Syssel -
Porrkrängare, mamma, lillasyster, hundägare och kärringjävel.
Attityd -
Misantrop tills motsatsen bevisas. Tycker inte om människor - jag tycker om individer.
Övrigt -
Ganska nördig. Serier, TV-spel, datorspel och både Marvel och DC Comics är uppskattat. Är kaffemissbrukare - med diagnosen kronisk koffeinintoxikation - om du inte tror på det, använd google.


Innan du ens funderar på att trycka på någon av knapparna för att kommunicera med mig, så vill jag klargöra ett par grejer -

§ Idiotiska frågor som "när hade du sex senast?", "hur kan du hålla dig till bara en kuk?" eller "har du fina bröst?" kommer få ett svar som antagligen inte kommer uppskattas - så gör dig inte ens ansträngningen!

§ Jag har testat det mesta, och jag blir långt ifrån imponerad av dina luddiga handbojor - det krävs betydligt mycket mer för att få mig intresserad!

§ Jag tillhör inte den tjejigaste skaran medlemmar på denna siten. Som till exempel - favorit filmerna är Rambo och Expendables, och jag tar hellre en mörk öl framför en blaskig cider!

§ Har fått frågan "är du sugen på gammal gubb-kuk?" och kan erkänna att Nej, jag föredrar män som inte luktar ålderdomshem och likkista! Jag är inte heller intresserad av de om är över 45! Så spara dina krafter till de som är det!

§ Misantrop fram tills motsatsen bevisas!

§ Tro mig - jag ser direkt om du kör Copy-And-Paste varianten, och skickar ut samma meddelande till fler än bara mig. Vill du ha min uppmärksamhet - ansträng dig lite!

§ Jag är endast medlem här för att skriva noveller, snacka skit och fördriva tid. Jag är långt ifrån seriös när det kommer till att ragga eller liknande på denna sidan.

§ Jag kan vara ganska trevlig - faktiskt - men om din profilbild består av enbart ett kön eller om du vill ha tillgång till min trevliga sida eller KiK, så får du anstränga dig lite mer än bara - mer eller mindre - olla mig i pannan! Come on dude..!!

PsykTrolls hål i väggen

Gloryhålet är tomt

Senaste inloggade

Dreedo 37 år

quidem 33 år

Mikaelo240 29 år

VisaPattarna 29 år

Dreedo 37 år